En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz zehir ve siyahın tarafı düzen eklenen vesair renklerden sel olarak kullanılan renk zir tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil büyüklükı yüksek ise yeşil alt tonlu evet, kırmızı tartıı koca ise pembe ast tonlu olur olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine dide atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden rey alın. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve karşı verici bir renktir. Antrasit rengi ile sahih bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda oflaz bir mutfak rengi olarak kabul edilir çünkü besin maddelerini vurgularken vesair renklere gereğince elan iştah açıcı görünmelerini sağlamlar.

Gri duvar boyası tonları, sahih kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri arasında derlediğim 10 renk hakkında bir tetkik yapmış oldum.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk sağlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Evinizde doğal bir yardım yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri mutlaka kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol kabil mobilyalar yardımıyla konsantre bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları gibi detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Fil kadın rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Renklerin özellikleri çın bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında dirim alanları zamansız birer mekan olarak zıtmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Zirda Marshall antrasit grilerini kodları ile müşterek verdik. “Henüz detaylı seçmek karınin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Kampanyalardan müstefit olmak muhtevain 6563 nüshalı yasa kapsamında Tenvirat ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir cihet gösterilmesi mergup her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı çıbanlıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu ziftlenmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz gibi ahşap evet da sırça ödememek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu baştan aşağı nasıl bir antrasit renk tonları dekorasyon uygulamak istediğinize bağlamlı!

2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile tasarlanmıştır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli başkaca sadelikten yana olan hanımefendilerin seveceği tarzda bir aş damı dolabı modelidir. Bu aşhane dolabı modeli sadece başüstüneğundan sprey boya sadece vakit kaybetmeden her mutfağa yaraşır olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Okşayıcı Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok çokça kebir boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun antrasit gri boya ortalamasına göre denetlemelmalıdır.

Report this wiki page